9. 9. 2015

Zahájení školního roku

V úterý 1. září v 8.00 hodin jsme v naší škole slavnostně zahájili nový školní rok. Po společném přivítání se úvodního slova ujal již tradičně pan starosta Myška. Po představení zaměstnanců školy následovalo přivítání nových prvňáčků, kteří si jako památku na svůj první školní den odnesli domů Pamětní list a také drobný dárek. Na konci školního roku jsme se rozloučili se čtyřmi dětmi a na začátku školního roku jsme čtyři nové přivítali. Počet dětí ve škole tak zůstává na třinácti. Přestože pro někoho je třináctka číslo nešťastné, pro nás ve škole to byla loni třináctka šťastná a tak doufám, že to bude šťastné číslo i pro rok letošní.
U nás ve škole nezvoní a tak jsme se rozhodli zavést novou tradici „Prvního zvonění“. První zvonění v novém školním roce a své první školní zvonění vůbec bude od letošního roku vždy patřit prvňáčkům. Po ukončení slavnostního zahájení proto dostali prvňáčci malé zvonečky, aby nám ten nový školní rok mohli odzvonit. Svůj zvoneček si pak na památku odnesli domů. Doufám, že nám prvňáčci odzvonili začátek dobrého školního roku.
Všem školáčkům přeji nejen dobré známky, ale také spoustu nových zážitků a poznání, zaměstnancům i rodičům pak dostatek trpělivosti a pevné nervy - a to nejen s dětmi.
Klidný a pohodový školní rok 2015/2016

Jana Kulichová
 

Fotogalerie