1. 9. 2014

Zahájení školního roku 2014/2015

V pondělí 1. září 2014 v 8.00 hodin jsme v naší škole přivítali nový školní rok. Školní rok zahájil pan starosta a poté následovalo slavnostní vítání nových školáčků. Letos jsme přivítali nejen tři prvňáčky, ale také novou posilu do druhé třídy. Noví školáčci si domů odnesli Pamětní list na svůj první školní den, a aby byl pro ně začátek školní docházky sladký, také pastelku plnou dobrot. Počet dětí ve škole se, k naší radosti, zvyšuje a tak v letošním školním roce bude vedle sebe usedat do lavic třináct dětí ze čtyř ročníků.

Na všechny školáky letos čekalo překvapení v podobě nově zrekonstruované třídy. Po rekonstrukci MŠ v roce 2012, zateplení budovy a výměně oken v roce 2013, přišla na řadu kompletní rekonstrukce třídy ZŠ. Touto cestou bych ráda poděkovala vedení obce za dlouhodobé a systematické zlepšování prostor školy, které poskytuje nejen pěkné prostředí dětem, ale vytváří i kvalitnější a modernější podmínky pro práci pedagogů s dětmi.

Doufám, že se bude školákům v nové třídě líbit, a že si z ní budou domů odnášet jen pěkné známky. Všem školákům, pracovníkům školy i rodičům přeji klidných a spokojených deset měsíců školního roku 2014/2015.

Jana Kulichová
 

Fotogalerie